Welkom op Miesosoep!

Hi all! Na bijna vier jaar heb ik besloten mijn liefde voor het bloggen weer op te pakken. In die tijd heb ik behoorlijk wat bijgeleerd over het bloggen an sich, fotografie en social media, want studie journalistiek. Dat wil uiteraard nog niet zeggen dat ik een pro ben. Het wil wel zeggen dat ik gemotiveerd ben om het deze keer professioneler aan te pakken.

Een nieuwe website, eigen domein, logo en huisstijl waren de eerste stappen in dit proces. Een vernieuwde naam voor mijn blog heeft me trouwens wel het meeste werk gekost, want verdergaan op ‘Mixing Blonde’ wilde ik niet. Het logo daarvan was trouwens ook niet om over naar huis te schrijven. Pic or it didn’t happen. Snap je?

Het hebben van een eigen plekje op het wereldwijde warrige web is iets dat me sinds de komst van het internet heeft geboeid. Ja, ik ben ‘al’ 25, dus dat heb ik inderdaad meegemaakt. De mogelijkheden daartoe zijn de afgelopen jaren enorm toegenomen, met dank aan de komst van verschillende platforms die creatievelingen hun eigen identiteit laat uitdragen.

Dan mijn nieuwe naam: miesosoep. Allereerst wilde ik per se mijn bijnaam ergens in verwerken, omdat dat lekker bekt. Ten tweede gaf ik voorkeur aan een Nederlandse naam en ten derde houd ik van onderliggende betekenissen en discussie. Een discussie is ook het eerste wat deze naam teweeg bracht tussen mijn vriend en ik. Prima, het zorgt dus voor stof tot nadenken en brengt een reactie teweeg.

En waarover ga je bloggen dan? Tja, ik ben een meid met vele passies en die willen nogal eens veranderen, maar ik ben tot de conclusie gekomen dat eten, praten over dingen die ik doe/ontdek en decoreren mijn favorieten zijn. Voor dit blog heb ik dat verpakt in de over-all categorieën Food, Lifestyle en Interieur.

In de loop van deze week – beter laat dan nooit – ga ik mijn blog aanvullen met artikelen binnen Lifestyle en Interieur. De komende vierentwintig uur zul je het even doen met mijn recept(en) binnen Food.

Enjoy!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: