Curry met gamba’s en bloemkool

Met dank aan vriendlief een eenvoudig curry-receptje deze keer, want oh-my-gawd hij vraagt bijna dagelijks of ik een curry wil maken als avondeten. Nou, die heeft ‘ie – dankzij lang aandringen – dan eindelijk gekregen. En omdat ik graag meer mensen dan alleen de man vermaak, deel ik met alle liefde dit stappenplan voor een rode curry met gamba’s en bloemkoolrijst.

Meer lezen over “Curry met gamba’s en bloemkool”

Dumplings maken doe je zo!

Omdat ik vooralsnog het meeste over FOOD schijn te schrijven, gaan we nog even verder op deze koers. Eten moeten we tenslotte allemaal. Mijn inspiratie voor dit recept komt voort uit mijn allerliefste lievelingsprogramma ever: Masterchef Australia. Met de nadruk op Australia, want de mentaliteit van alle andere landen vind ik gewoonweg ruk.

Meer lezen over “Dumplings maken doe je zo!”

Taco’s met kip, spek & salsa

Afgelopen zomer at ik (op een dinsdag) tijdens de crew catering van een festival taco’s, maar dan echte, van die zachte. “It’s Taco Tuesdaaaay!”, riep de chef door de tent heen. En die waren lekker! Nu heb ik de Mexicaanse roots niet echt door m’n aderen stromen, maar dat weerhield mij er niet van een lekker taco-receptje te maken. Op z’n Hollands, met hárde taco’s, nieuwe kip, spek en een redelijk pittige salsa.

Meer lezen over “Taco’s met kip, spek & salsa”