OVER

Processed with VSCO with j5 presetHi all! Ik ben Michelle, de persoon achter de soep. Of beter gezegd ervoor, want daar staat mijn bijnaam. Welkom op miesosoep in ieder geval! Een persoonlijk blog over Food, Lifestyle en Interieur.

Na bijna vier jaar heb ik besloten mijn liefde voor het bloggen weer op te pakken. In die tijd heb ik behoorlijk wat bijgeleerd over het bloggen an sich, fotografie en social media, want studie journalistiek. Dat wil uiteraard nog niet zeggen dat ik een pro ben. Het wil wel zeggen dat ik gemotiveerd ben om het deze keer professioneler aan te pakken.

Een nieuwe website, eigen domein, logo en huisstijl waren de eerste stappen in dit proces. Een vernieuwde naam voor mijn blog heeft me trouwens wel het meeste werk gekost, want verdergaan op ‘Mixing Blonde’ wilde ik niet. Het logo daarvan was trouwens ook niet om over naar huis te schrijven. Pic or it didn’t happen. Snap je?

Food, Lifestyle en Interieur dus? Tja, ik ben een meid met vele passies en die willen nogal eens veranderen, maar ik ben tot de conclusie gekomen dat eten, praten over dingen die ik doe/ontdek en decoreren mijn favorieten zijn. Voor dit blog heb ik dat verpakt in de over-all categorieën Food, Lifestyle en Interieur.

Enjoy!

– oktober 2017

Advertentie
%d bloggers liken dit: